Supersonic on jo vuosikausia bilekansaa viihdyttänyt monipuolinen coverbändi.

Supersonic tarjoaa takuuvarmat bileet Suomen joka kolkassa englanninkielisillä rock-, pop-, ja diskoklassikoilla, tämän päivän uusia hittejä unohtamatta.

Bändin vahvuuksia ovat raudan kova ammattitaito, savolainen kiero huumori ja lauluvoima: naiskauneutta tarjoilevan solistin lisäksi myös bändin soittajapoijat saattavat silloin tällöin ilahduttaa yleisöä omilla soolobiiseillään. Ja myös stemmathan pölähtää!

Kuopiolainen Supersonic on esiintynyt ahkerasti ympäri Suomen muun muassa yökerhoissa, ravintoloissa, yritysjuhlissa, yksitystilaisuuksissa ja erilaisissa tapahtumissa. Bändin jäsenten monipuolinen musiikillinen tausta mahdollistaa sen, että yksityistilaisuuksiin ohjelmistoa voidaan tarvittaessa räätälöidä tilaajan toiveiden mukaisesti kattamaan myös muitakin musiikkityylejä.

Supersonic on siis kiistatta ihanin, ylivoimaisin, kaunein, valloittavin ja mukaansa tempaavin bilebändi maassamme. Ja kun Supersonic näyttää naamaansa jossain, niin ihan mahottoman hyvät bileethän siitä suattaapi tulla!