Matti Hyvönen & Trio Robertinos

Aloitti uransa viihteen suurella vuosikymmenellä 60- Luvun alussa tarkemmin v.1961 Rovaniemellä Juhannuksena missä pidettiin Suomen Robertino kilpailut. Voitettuaan Robertinokilpailun matka jatkui Helsinkiin Linnanmäelle esiintymään suureen lasten tapahtumaan. Samaan aikaan etsittiin lapsinäyttelijää elokuvaan Kertokaa se hänelle mikä oli fiktiivinen kertomus Mauno Kuusiston elämästä. Koekuvausten perusteella Matti tuli valituksi suuresta poikakatraasta päätehtävään.

Rovaniemellä syntyneenä ja ensimmäiset keikkansa aloittanut Matti siirtyi 1965-vuoden lopussa Jorma Weneskosken leipiin Helsinkiin ja sitä rataa levyttämään sekä moniin tv esiintymisiin ja ympäri suomenniemeä kiertämään ensin vierailevana solistina ja myöhemmin Tampereelle siirtyessään Tampereen viihteen leipiin, tuli omat orkesterit mukaan kuvioon mm. Äestäjät ja Space Nokialta. Jälkimmäinen toimi ensin Markku Aron taustaryhmänä.

Matti on keikkaillut monien suomalaisten huippumuusikkojen kanssa monilla eri kiertueilla ympäri suomenmaata. Matin ohjelmisto koostuu tutuista iskelmistä ja Suomi-popin rakkaimmista lauluista. Nyt Matti on kerännyt ympärille vahvan Trio- kokoonpanon jossa on energinen joukko musiikin ammattilaisia ja näin saadaan taattua tanssimusiikin tunnelmaa.

Lisätietoa sivuilta
www.mattioskarihyvonen.com

www.veikkotiito.fi

www.pomus.net