Lapsille

Lasten viihdyttäminen on haastavaa, sillä lapset ovat vaativa ja erittäin antoisa yleisö. Taikuriesitykset sopivat lastenjuhlien ohjelmaan kuin nenä päähän - kunhan ohjelma on yllätyksellinen ja taikuri aidosti hauska! Välitön tunnelma ja huippujännittävät taikatemput tekevät tilaisuudesta ikimuistoisen.
Tapahtuman ja tilaisuuden luonteen mukaan räätälöity jännittävä ohjelma takaa elämyksiä sekä aikuisille että lapsille.

Miina ja Manu lastennäytelmät
 
Vuodesta 2002 Miina ja Manu -näytelmät ovat vieneet iloa lapsikatsojille sadoille paikkakunnille. Nyt on ylittynyt jo 100 000 katsojan raja, josta olemme hyvin kiitollisia. Satukustannus Oy:n suosittu Miina ja Manu -kirjasarja on tehnyt upeat kissat tutuiksi usealle sukupolvelle. Kirjojen opettavainen ja hauska sisältö on elävöitetty näytelmissä musiikilla, leikeillä ja lauluilla. Myös aikuiset ovat viihtyneet katsomossa hyvin.

MIINA JA MANU RETKELLÄ
leikitään metsässä ja tutustutaan luontoon. Manun onkeen tarttuu kala jonka suusta löytyy pullo ja salaperäinen kartta. Löytyykö aarre Sulo-enon navikaattorin avulla ja mikä se on ja kuka sen on kätkenyt ? Naurua ja vauhtia tarjoaa puolestaan Rokki Nalle Andy joka vie lapset metsän festareille. Ja lopussa aarrearkun salaisuus paljastuu...

MIINA JA MANU EKSYKSISSÄ  
kertoo liikenneasioista, eksymisestä, varoittaa tuntemattomien aikuisten mukaan lähtemisestä ja korostaa ystävyyden merkitystä. Yleisöä hauskuttaa myös presidentti Tarja joka on kadottanut Penttinsä ja konstaapeli Koirasella vilskettä piisaa.


 
ONNI LYKKY
Onni Lykky ja Onnenpyörä

Onni Lykyn polkupyörä onkin onnenpyörä, jossa voittaa aina. Onni on elementissään tapahtumissa, avajaisissa ja kaikenlaisissa lastenkekkereissä. Hyvä "sisäänheittäjä" tai muuten vaan viihdyttäjä.