Juontajat

Laadukkaat juontajat tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Hyvä juontaja huolehtii julatunnelman säilymisestä, juhlien aikataulussa pysymisestä ja saa luontevan jutustelunsa ansiosta vieraat viihtymään. Tunnelma ei pääse "lakastumaan" ohjelmanumeroiden välillä.

Satu Tuomisto

Herkällä olemuksellaan ihastuttava Satu Tuomisto paiskii ympäri maata mallin ja juontajan hommia ja tunnustaa rakastavansa työntekoa. Viime vuonna Suomen kauneimmaksi kruunattu Satu on opiskellut merkonomiksi ja tähtäimessä on suorittaa kaupan alan esimiestutkinto loppuun. Viehkeä neito ei osaa olla jouten ja harrastuslistalta löytyykin kuntosalia, nyrkkeilyä ja lenkkeilyä.

Olavi Rytkönen
Olavi Rytkönen 

Olavi Rytkösellä on kokemusta puheviihteen alalta jo kaukaa viime vuosituhannen puolelta. Monipuolinen sanataiteilija on tullut tutuksi mitä erilaisimmista yleisötapahtumista ja radioaalloilta. Suosittu juontaja selviää supliikillaan niin perhejuhlista kuin pääministerin haastattelustakin, Eukonkannon MM-selostuksesta kuin musiikkifestivaalien spiikkauksesta.

Savon murre taittuu tarvittaessa miten päin vain, onhan Olavilla meriittilistallaan maamme myydyimmät murrejulkaisut savolaisesta Asterixista viäräleukaiseen Lucky Lukeen. Juontojen lisäksi valikoimassa mm.savolaista stand uppia ja interaktiiviset savolaisuuden pikakurssit.

Pertti Sirkka
Juontajaksi voi pestata myös Pertin, jolla kokemusta mm. Eukonkannosta, autokilpailuista, yritysilloista, huumoritapahtumista, urheilukisoista, messuista, näyttelyistä...


Mika Lappalainen
 

Jamppa Kääriäinen
 Jamppa Kääriäinen on paljasjalkainen savolainen viäräleuka, joka on Iisalmesta käsin kulkenut viihyttämässä ihmisiä ympäri Suomea jo parinkymmenen vuoden ajan yksin ja yhdessä ystävien kanssa tuhansissa erilaisissa tilaisuuksissa. Viimeiset 12 vuotta Halavatun Pappojen solistina ja taiteellisena johtajana...sama mies, joka johdatti porukan suomalaisten sydämiin Bumtsi Bum ohjelmasta ja on jatkanut savolaesen huumorin perinteitä maineikkaan ystävänsä Jaakko Tepon jalan jäljillä.

Arvo Älykkö

Sisäviihteen organisaattori, joka kyselee kaikenlaista ja laittaa porukan jopa ilmeilemään. Sopivaa viihdettä illanistujaisiin, pikkujouluihin tai vaikkapa merkkipäivien vapaampiin iltahetkiin.  Kisaillaan porukalla tai yksikseen, tiedoissa, taidoissa ja ilmeilyssä.

 

 

 

Martti Startti

Martin erikoisalaa ovat kaikenlaiset heittolajit. Innostus lähti Martilla siitä kun pojankoltiaisena heitteli pikkukiviä tyttöjen ikkunaan. Joskus tuli tytöt, useimmiten tytön isä tai muuta irtainta tavaraa. Sopivaa liikuntaa kaikenikäisille ryhmille, työ-, polttari-, tuttavaporukoille. Tyky- toimintaan mainio viihde. Hieman "peukaloituja" lajeja voiva olla vaikka; lennokin-, hatun-, narun-, korkin-, haalarin-, ventinheitot. Yht´aikaa "kilipaellaan" mm. läpysköinnissä, änkyräpyörässä, kolohvissa tai vaikkapa kurlingissa.