HUUMORI

JOPE RUONANSUU


JOPE RUONANSUU SAAPUU VIEREMÄN LIIKUNTAHALLIIN ESIINTYMÄÄN 20. HELMIKUUTA ! Klo 19:00

MUKANA JOPELLA ON KITARISTI ARI KANKAANPÄÄ, JA OHJELMISTO ON HURTTIA KOKO PERHEEN KESTOISTA HUUMORIA, SEKÄ JOPEN HERKEMPÄÄ TULKINTAAKIN.

LIPUNHINTA ON 25 € JA OHJELMA ESITETÄÄN KAHDESSA OSASSA, JOTEN VÄLIAJALLA SIIS "KAFFIA JA PULLAA"!

TERVETULOA NAURAMAAN KOKO PERHEEN VOIMALLA!

ENNAKKOLIPPUJA MM; TILKKU-ILONASTA, SEO-HUOLTOASEMALTA,
K-MARKET AROMISTA JA IISALMEN KONEKYMPILTÄ.
LIPPUJA MYYDÄÄN MYÖS OVELLA, ALKAEN TUNTIA ENNEN!   

Liput:25.-

Vesa Ruuska

Imitaattori Vesa Ruuska - valtakunnan naurattaja. Suomen hauskin imitaatio­ -show on suunniteltu ja käsikirjoitettu tilaisuuksiin joissa kunnon naurut on paikallaan. Show koostuu imitoinneista, musiikista ja sketseistä. Yleisön riemuksi lavalle astuvat Tarja, Pentti, Paavo, Sauli, Matti sekä Mara ja Manu. Vauhtia ylläpitävät Lordi, Andy, Danny, Marco ja Scandinavian Hunks. Kimin kyydissä ovat Mietaan Jussi, Duutsonit ja mainio Marja-Liisa sekä monet muut 20 julkkiksen riemukkaassa paraatissa.

Shown vauhdikas kokonaisuus on harkittu ja toteutettu huolella pieniä yksityiskohtia myöten. Esiintyjien kyky eläytyä moniin rooleihin ja musiikkikevennykset rokista klassiseen ovat vertaansa vailla.

Jamppa Kääriäinen

Jamppa Kääriäinen on paljasjalkainen savolainen viäräleuka, joka on Iisalmesta käsin kulkenut viihyttämässä ihmisiä ympäri Suomea jo parinkymmenen vuoden ajan yksin ja yhdessä ystävien kanssa tuhansissa erilaisissa tilaisuuksissa. Viimeiset 12 vuotta Halavatun Pappojen solistina ja taiteellisena johtajana...sama mies, joka johdatti porukan suomalaisten sydämiin Bumtsi Bum ohjelmasta ja on jatkanut savolaesen huumorin perinteitä maineikkaan ystävänsä Jaakko Tepon jalan jäljillä.

Stand up -taikuutta aikuisilleJoni Pakanen

Joni Pakanen

Lavataikuutta, komiikkaa, erinomaista viihdettä, ällistyneitä ilmeitä. Stand Up -taikuus on yleisön edessä kaikille samanaikaisesti tapahtuvaa taikuutta, jossa ohjelma voi tapahtua esiintymislavalla tai lattiatasolla yleisön edessä. Ohjelmaan kuuluu myös vierailevia "tähtiä", kun mukaan pääsee innokkaita, vapaaehtoisia avustajia yleisön joukosta.

Ohjelma muuttaa mahdottoman mahdolliseksi ja siitä puhutaan pitkään. Ohjelma soveltuu mainiosti pienelle 10 hengen ryhmälle kuin myös suurelle yli 500 vieraan joukolle.

Stand up -taikuus taikuri Joni Pakasen mukana on pikkujouluihin ja vapaampiin illanviettoihin todella hyvä valinta.

Katso video YouTubesta